Om Inside Company

Fleksibilitet er nøgleordet for det set-up som Inside Company har valgt.

Vi bevæger os på ethvert marked, der har behov for fremtidssikrede indretningsløsninger. Det kan være en butik, et oplevelsescentre, et receptionsområde, en museumsbutik, et in-shop set-up, eller rådgivning omkring produktionsmodning og effektiviseringer af koncepter, prototyper eller roll-out. Vi spreder os, fordi det kan udligne sæson udsving i hvert marked, og fordi produktionsteknologien der behøves er den samme.

For at opnå den optimale synergi i inventarproduktion, udføres produktionen af Inventa A/S. Inventa har flere generationers know how indenfor produktion af møbler, inventar og butikskoncepter. Inventa A/S er Danmarks største producent af konceptinventar, og har derfor den rette indkøbsvolumen.

Ligeledes har Inventa den nødvendige kapacitet, også på montage og entrepriser.

Inside Company har de nødvendige kompetencer til at bærer små som store projekter ind i en produktion målrettet til serie produktion. Det betyder at Inside Company kan følge kundernes livscyklus længere end normalt. Om vi starter med rådgivning omkring et nyt koncept, og slutter med komplet indretning af et museum, eller om vi starter med en prototype af et display, og ender op med turn-key løsning på snesevis af konceptbutikker.

Mission

 • Kompromisløs kvalitet, grænsende til det absurde :-)
   
 • Være løsningsorienteret i alt hvad vi foretager os i projekt- produktions - og etableringsfasen.
   
 • Vi vil være vores kunders foretrukne fremtidige leverandør.
   
 • Være på forkant med udvikling og tendenser i vores markeder, til gavn for vores kunder og dermed os selv.
   
 • Være til stede og skabe forretning for vores kunder.